20140202

Stollek i spisekroken.

I mange år har stolene i spisekroken hatt lange grønne kjoler. Nå er de helt utvasket, og jeg har vært på leting etter nye stoltrekk en stund.
 
Jeg kunne jo løst problemet ved å pensjonere disse femtitallsstolene etter mine foreldre. Men de er så gode å sitte på at hyttemiddagene ofte blir lange kvelder ved bordet i hyggelig samtaler.
 
Eller jeg kunne ha sydd nye kjoler til stolene selv. Men så fant jeg disse minikjolene, og de passet til den lave ryggen og bredden på stolsetet. Strykejernet må i alle fall fram. 
 
Minikjolen  dekker ikke beina, så hva gjør jeg med dem? Kanskje de får en omgang med sandpapir og beis? Heltre eik kan være fint gråbeiset. Eller jeg tar meg sammen og faktisk skreddersyr nye lange kjoler etter hvert.

Det viktigste er i alle fall å sitte godt ved spiseordet, så de gode samtalene får de beste muligheter til å vare lenge.kar-rudi@online.no

2 kommentarer:

  1. Men originaltrekket er jo nydelig! og ser ut å passe veggfargen... Jeg hadde vist dem frem!

    SvarSlett
  2. Takk for synspunkt Ryggi! Det blir nok minikjoler en stund, men da er det jo også greit å ha noe fint under når kjolene må på vask. Ha fine vinterdager!

    SvarSlett