20131231

Godt Nytt År!

Jula i år blåste nesten bort og det ulte rundt hytteveggene. Det har vært enkelte solglimt også, men lysta til udendørsaktiviteter har vært på lavmål. 
 
Derfor er det fint å ha en voksen peis å benke seg rundt inne. Hyttekosfaktoren blir ekstra høy, og da kan det bare storme rundt ytterveggene.
 
Vår kjære hyttenabo kom med denne flotte isstjerna i romjulspresang. Den er støpt i en kakeform og har et borret hull til oppheng. Stas å se hva kulda kan brukes til!

I kveld er det nyttårsaften, og her i Folldal er det tradisjon for å tenne varder på høydene ved midnatt. Det er flott å se vardene i fjellet! Så nå rigger vi i stand et stort bål og venter vi på klarvær for å kunne feire det nye året på en stillferdig og ekstra magisk måte.

Godt Nytt År alle sammen!


kar-rudi@online.no

5 kommentarer:

 1. Godt nyttår :-) Så fin krans og isstjerne da :-) Jeg hadde også planer om masse islykter på hytta i julen. Men værgudene ville det anderledes. Storm og øsende pøsende regn var ikke i planene :-)

  SvarSlett
 2. SÅ fin isstjerne, vakkert!

  Koselig hytte dere har.. den peisen er nok ett midtpunkt ja :D

  Ønsker deg en fin start på det nye året,
  Klemmer fra Jatte :)

  SvarSlett
 3. Takk og Godt Nytt År til dere også!

  SvarSlett
 4. Så masse flott du har laga til! Likte veldig godt ideen til naboen din og med isstjerna! Den kan det godt hende at eg "lånar" i vinter...viss det blir kaldt nok! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du også liker isstjerna! Bare lån iveg!

   Slett