20140213

Besøk av Hytteliv.

Så stor flaks med været som vi hadde når magasinet Hytteliv nylig var på besøk, var helt utrolig. For utsikten mot Rondane er en av de viktigste grunnene til at vi valgte å bygge hytta vår her i Folldal. Snille værguder skapte solgløtt selv om det var snøstorm både dagen før og dagen etter besøket.
 
Reporter Sverre Julsrud Kristiansen og fotograf Sveinung Bråten fra Oslo var veldig fornøyde, både med været og hytteturen. Det var utrolig fint å bli kjent med disse positive gutta. De jobba og de jobba i to dager. Hva som kommer ut av det som magasinreportasje etter hvert,  kan jeg jo bare glede meg til. 
 
Det eneste jeg hadde forberedt før det storfine besøket, er dette maleriet. Jeg har malt min egen utgave av vinter i Rondane som trøstebilde når utsikten forsvinner, og det er snøstorm ute.
 
Lerretsplatene er montert på en drivvedplanke. Og maleriet er lite, for det må jo ikke konkurrere med den egentlige utsikten når det er klarvær. Og jeg er ganske ydmyk på at orginalbildet in natura er av en heeeeeeelt annen kvalitet og dimensjon. Men det var jo morsomt å lage min utgave av vinter i Rondane som trøstebilde.

Takk til Sverre, Sveinung og HYTTELIV for besøket!
 


kar-rudi@online.no

2 kommentarer:

 1. Gleder meg til å lese reportasjen i Hytteliv, det er et blad jeg alltid må ha!
  (det og...) :-)
  Og bildet du har lagd var skikkelig fint, så flink du er!!!
  Fortsatt god helg, hilsen Trude C.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Gru-gleder meg litt til den reportasjen, men det går helst bra det også. Klem fra Kari!

   Slett