20120418

Giveaway - Inngangsbilletter til Hyttelivsmessen 2012.

Jeg gleder meg til å delta på Hyttelivsmessn 2012 på Hellerudsletta 26-29. Her skal jeg som dekoratør i Atelier Kari vise fram og selge mine naturdekorasjoner på stand nr T1 - ved Håndtverkstorget øverst i utstillingshallen.

Giveaway
Har dere lyst på gratis inngangsbilletter til Hyttelivsmessa? Send en mail til kar-rudi@online.no med navn og adresse, så sender jeg billetter i posten. Jeg har 20 billetter. Her er det først til mølla...., men frist for å melde sin interesse er innen kl 22.00 søndag 22. april. Mer informasjon om den innholdsrike og flotte messa finner du HER. Gleder meg til kanskje å treffe akkurat deg!


Jeg bruker ofte naturmaterialer fra den norske fjellheimen i mine dekorasjoner. En del av den gode hyttegleden er å være tett på natueren og opplevelsen av at "Naturen hogger tak i hjerterøttene og får dem til å danse" (mitt selvlagde motto).


kar-rudi@online.no

3 kommentarer:

  1. Varje gång jag tittar in hos dig så hissnar jag av de vackra vyerna. Hoppas det går bra på mässan för dig! Kram Pia

    SvarSlett
  2. Takk for bloggskrytet! Ha en glad dag!

    SvarSlett
  3. Det var flott at flere som jeg kjenner fra Twitter, Facebook og her på bloggen tittet innom og hilste på meg på messa. Flott å se noen i IRL!

    SvarSlett