20210103

Avskjed med hytteblogging.

Hva bringer 2021? Det er det vel ingen som riktig vet, men nå i vinter blir jeg alderspensjonist. Hva skal jeg bruke pensjonisttilværelsen til, spør jeg meg her jeg nå legger planer for det nye året og en større endring i livet. En ting jeg har bestemt meg for er å bruke hytta i Folldal mye mer. Vi har leid ut vår familiehytte når vi ikke har brukt den selv, og det blir nå et avsluttet kapittel. Og å blogge om hyttelivet og hyttebygging, vil jeg også ta en avskjed med,. Lysten og gleden til å dokumentere og dele hyttelivets fortreffeligheter har gradvis forsvunnet.  

Nå skal hyttelivet nytes med naturopplevelser og kos for min egen del. Jeg skal klemme alle fjellets giganter i en tid vi ikke skal klemme hverandre. Bildene her er fra naturreservatet Hjerkinnholen på grensen mellom Folldal og Dovre. Disse gigantiske furuene er mange hundre år gamle, lever på over 900 m og må klappes på. 

Gleder meg til flere flotte turer vinter og sommer i områdene rundt hytta. Om jeg slutter å blogge, vil bloggen være åpen noen år framover for de som kan ha glede og inspirasjon til hyttebygging og landskapsopplevelser i Rondaneområdet.

Takk til dere som har fulgt bloggen gjennom disse årene, sendt meg spørsmål om hyttebygging og ikke minst en takk til dere som har leid hytta vår og stelt så pent med den!

Hilsen Kari

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar