20111024

Bak forhenget

Hvor og hvordan en skal ordne seg med skap og oppbevaring på hytta er ikke bare lett. Jeg hadde tenkt å ha skyvedørsskap her i gangen. Skapet skulle være fleksibelt i bruk, gjemme alt fra vaskeutstyr til barneleker og yttertøy. Derfor ble det ikke skyvedører allikevel. Forheng er mer fleksibelt.

Så det ble forheng, fem stykker i alt. Tre er i koksgrå lin-bomullsblanding og et i lin med reinsdyrtrykk. Tekstiler myker opp et litt strengt rom og kan lett skiftes ut.

Bak forhengene er det tråkurver, strykeskap, garderobeplass og bøtter og langkost, og så ble det veldig lett og raskt å se at vi får med oss alle votter, luer og skjerf hjem igjen. Tiden vil vise om de gule veggene blir gammelrosa om ti år og om det da blir skapdører. Enn så lenge er vi fornøyde med forhengsløsningen.

4 kommentarer:

 1. Smart oppbevaring og litt kjekt med "dyre"-motiv på stoffet:)

  La merke til noe annet pent også....vet du leverandør av den lysekronen som henger i stua?

  SvarSlett
 2. Hei og takk for at du tittet bak forhenget! Lyskronene ble kjøpt for noen år siden og er desverre utsolgt fra grossisten.

  SvarSlett
 3. "strykeskap" skriver du - men jeg ser ikke dette på bildet. Jeg er på jakt etter strykeskap jeg kan henge på veggen, hvor har du fått tak i dette?

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har montert en benkemodul fra kjøkkensortimentet til Ikea med strykebrett innfelt i stedenfor skuff, så det er vel nærmest en strykebenk. Du ser et lite glimt av benken til høyre på det nederste bildet. Strykebrettet er innfelt i benken

  SvarSlett