20110828

Natur, natur, natur - Gave- og interiørmessen

På besøk på Gave- og interiør på Lillestrøm i går fikk jeg bekreftet at de fleste leverandørene følger hovedstrømmen innen interiørtrender. PEJ-gruppen som forsker på moter, trender og design, lykkes igjennom sine foredrag og visninger igjennom flere år å få til en slags selvoppfyllende trend som også jeg hopper på. Vinterens Trender har mye av det jeg selv har vektlagt i interiør de siste årene og kan oppsummeres i tre ord: Natur, natur, natur.

I mitt arbeid som dekoratør i Atelier Kari er det jo nettopp naturen som står i fokus. Her er et bilde fra en utedekorering sist vinter,  like trendy i år? Ja mine naturdekorasjoner passer godt inn i trendbildet.

Men en kan bli  lei horn, fuglebur og møbler som er lagd på en lettvin måte for å være rustikke. Selv om det var lite nytt å se, er det jo både spennende og inspirerende. Og jeg fikk et gledelig gjensyn med ShiShi sin blomsterverden og Wik og Walsøe sitt porselen, her i vasen drage.Jeg ble også bedre kjent med sekkestolen fra Fatboy som er så svær at den kan kalles for en Fatman. Denne sekken kan være flott som lenestol på hyttehemsen.


Noe å drømme om!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar